Over ons

Openingstijden

Ma-vr: 10:00 - 16:00

Woensdag Gesloten

Gezondheid is uw grootste Rijkdom.


 Gezondheidsproblemen en de daaruit voorkomende interesse in natuurproducten hebben ertoe geleid dat wij op zoek zijn gegaan naar wat de natuur allemaal te bieden heeft. Door Anja’s massagepraktijk, waarmee ze in 2013 begon, ontmoetten we steeds meer oudere mensen die bekend waren met het zelf maken van de Zweedse Kruidenbitter volgens het recept van Maria Treben.

 

Na geregeld advies te hebben gekregen om de Zweedse Kruidenbitter zelf te gaan maken en te gebruiken, werd het onderzoeken van dit product extra geprikkeld. Echter voordat we dit onderzoek wisten te realiseren hadden we al besloten om op vakantie te gaan naar Oostenrijk. Vóór ons vertrek zochten we op waar deze producten te koop zijn. Het adres was in Tirol/Oostenrijk, ruim 2 uur van ons verblijfadres.

 

Door de toenemende interesse om zelf dit product uit te proberen, lazen we tijdens onze reis het boek

"Gezondheid uit de apotheek van God". We waren bijzonder verrast te ontdekken waar de kruiden allemaal goed voor zijn. Hierdoor werd ons gevoel, wat we al jaren hadden, bevestigd. Tijdens deze vakantie in de zomer van 2015 bezochten we het bedrijf waar de producten vervaardigd en verkocht werden. We maakten kennis met de mensen achter het bedrijf en bespraken onze wensen. Het bleek dat dit het enige bedrijf is met de licentie het woord en beeld logo "Original nach" te gebruiken voor productie en distributie. Onze goede ervaringen in zeer korte tijd met dit eeuwenoude product hebben ertoe geleid dat wij met trots, als enige in Nederland en België, de distributie voor onze rekening mogen nemen sinds augustus 2015.

 

Om meer zichtbaar voor onze klanten te zijn, hebben we op 4 november 2016 onze winkel “MT Natuurproducten” in Landgraaf (Nederlands Limburg) geopend. We hebben daarna bijna 2 jaar lang, met heel veel plezier en leerzame momenten, beurzen en markten in Nederland en België bezocht om ons logo met de groene achtergrond bekend te maken. We leerden veel nieuwe enthousiaste mensen kennen en eind 2017 werd ons team overal in het land uitgebreid om deze geweldige producten te verkopen.  

 De verkooppunten zijn te vinden onder de gelijknamige knop in de balk bovenaan..


 Onze beste wensen voor uw gezondheid,

Fred en Anja

@ MT-Natuurproducten NL

KvK: 57635358                     

BTW: NL001821575B62

Copyright © All Rights Reserved.

Laatst bijgewerkt op 13-4-2023